Thermobag

Koop online

Het THERMOBAG-systeem biedt voor het eerst de mogelijkheid om daken, ook achteraf, zuiver en goedkoop te isoleren. De enige voorwaarde is een geschikte toegang tot de compartimenten,
via de bovenste verdiepingsvloer. De THERMOBAG bestaat aan de zijde van de binnenruimte uit een dampremmende folie (sd-waarde ca. 10,0m) en aan de buitenzijde uit een diffusieopen (sd-waarde <0,04m) en waterondoorlatend PP-membraan voor de optimale bescherming van de warmte isolatie.
De THERMOBAG is geen vervanging voor een functionerend dakbeschot maar beschermt het aangebrachte isolatiemateriaal tegen vocht en luchtstroming als gevolg van weersomstandigheden.
Enkel een professioneel uitgevoerde isolatie waarbij de juiste vulhoeveelheid werd gekozen, garandeert optimale isolatieeigenschappen. De invloed van de isolatiewerkzaamheden op de fysische kenmerken van de totale constructie moet door de vakspecialist worden beoordeeld en verzekerd.

Thermofloc Thermobag – Voordelen die u zullen overtuigen

  • Demontage van de interieurafwerking (binnen) en dakbedekking is niet nodig
  • Aanzienlijke verbetering van de thermische bescherming in de zomer
  • Verwarmingskosten dalen sterk
  • Een renovatie aan een voordelige prijs dus snelle afschrijving op enkele jaren
  • Uitvoer en duur van werken kan meestal in 1 dag

Dakrenovation & dakisolatie

De THERMOBAG op maat snijden en aan één kant afsluiten. Nadat de voorbereide Thermobags op de desbetreffende lengten van de compartimenten werden gesneden, worden ze overeenkomstig gevouwen en aan één kant dicht geniet.
De THERMOBAG in het compartiment plaatsen. Vul de ruimte van het compartiment. Met veel fijngevoeligheid en met behulp van stangen worden dan de nog lege Thermobags in de optimale positie in de de ruimte van het compartiment aangebracht.
Nu kunnen de Thermobags met THERMOFLOC – inblaasbaar isolatiemateriaal worden opgeblazen, tot de ruimte van het compartiment volledig gevuld is. Daarna worden de zakken stevig dicht geniet en getapet. Nu is de isolatie van het dakspant klaar.Afhanke l i j k van de aanwezige grootte van de compartimenten zijn er grenzen gesteld aan de dikte van de isolatielaag. (Maximale isolatiedikten 20cm.)

Technische gegevens