Inblaastechnologie

THERMOFLOC biedt in zijn assortiment 3 types van inblaasmachines, die op basis van de decennialange ervaring werden ontwikkeld en die zichzelf hebben bewezen in het prakt ische gebruik met inblaasbaar isolatiemateriaal. DDe technische beveiliging en mechanisch relais zorgt voor een onderhoudsarme en continue werking. Accessoires en reserveonderdelen zijn snel beschikbaar.

THERMOBLOW 300-2B

is een moderne, robuuste, voordelige inblaasmachine voor THERMOFLOC isolatiemateriaal op basis van cellulosevezels. Gespecialiseerde verwerkingsbedrijven waarderen de korte insteltijden, de handigheid in gebruik en het prestatievermogen.

THERMOBLOW 500

Deze machine is bijzonder geschikt voor bedrijven, die hun eigen bouwprojecten sneller en toch goedkoper willen isoleren. Ook voor de isolatiespecialist is de THERMOBLOW 500 met zijn robuuste techniek, eenvoudige bediening en onderhoudsarme werking een ideale partner.

THERMOBLOW 1000

Dit is de krachtige inblaasmachine voor THERMOFLOC cellulose-isolatie en TFPearls en dus uitstekend geschikt voor bouwprojecten waarbij een betrouwbare en robuuste inblaasmachine voor maximale isolatiehoeveelheden in continue werking nodig is.